Radno vrijeme .... Utorak - subota ( 9:00 - 18:30) >>> NADOLAZEĆA PUTOVANJA >>> Duhovna obnova - Žetale 5.10.2019 - vlč. Ciril Čus >>>Međugorje - 27-29.9.2019 (popunjen polazak) # 11-13.10. # 1-3.11. (Ukazanje vidjelici Mirjani) # 22-24.11 (nedjelja Krista Kranlja), # Badnjak i Doček Nove Godine >>> Duhovnsa obnova u Marijanskome svetištu - Monte Grisa - 9.11. - p. Roso Palić >>>Vrbovsko - Duhovna obnova - don Josip Radić - svaka zadnja nedjelja u mjesecu (molitveni program je identičan kao u Polaći, ali puno bliže iz Zagreba) >>> Hodočašće u Šurkovac (BiH), 3.11. >>> 10.11. ( inaće svake subote i nedjelje osim ako fra Ivo nije u župi) >>> Hodočašće u Padovu putevima sv.Antuna (Ita) -- 22.2 -- 28.3 -- 25.4. -- 6.6. -- 26.9. -- 24.10. >>> Molitveni ponedjeljak - Žetale - vlc. Ciril Čus >>>Malinska - vlč Zlatko Sudac - Jesen 2019

Cilj – zadovoljan putnik.
O nama, vrlo kratko i jednostavno.
Obiteljska tvrtka koja se bavi organizacijom putovanja na hodočašća i duhovne obnove od 2012. godine.

Prva hodočašća usmjerili smo prema Šurkovcu u Bosni i Hercegovini kamo hodočastimo svake subote i nedjelje
na duhovne obnove kod fra Ive Pavića. Sa navedenih susreta uvijek smo se vraćali obogaćeni radošću i mirom u duši,
te smo znali da isto želimo omogućiti što većem broju ljudi.

Kako je tijekom vremena interes među našim prijateljima rastao i za putovanja na hodočašća u druga svetišta, nastavili smo s realizacijom hodočašća u Međugorje, te Padovu. Svi ti susreti uvjerili su nas u bitnost obiteljskog druženja i susreta u molitvi. Shvatili smo da osim molitve želimo našim prijateljima omogućiti i dan obiteljskog druženja na plažama naše divne obale plavoga Jadrana. Bilo je jasno da želimo osigurati druženje u lijepim i mirnim ambijentima u kojima mogu uživati i djeca i roditelji i bake i djede. Počeli smo s jednodnevnim izletima u Crikvenicu, Selce i Novi Vinodolski i vraćali se kući povezaniji nego smo to bili prije putovanja. Još smo jednom druženjem obogatili svoj život.

Danas već petu godinu sa istim žarom i radošću u srcu putujemo na hodočašća i duhovne obnove, te uz njih organiziramo i povremene izlete u Budimpeštu, kao i predivan advent u Austriji.

Idu svi, zašto ne biste i Vi.
Pridružite nam se i postanite član naše velike obitelji!

Dobro došli!

Facebook