Hvaljen Isus i Marija... Ne treba previše objašnjavati, zašto je svako hodočašće odgođena... Do idućeg hodočašća u ovim vremenima, ostanimo s Gospodinom u molitvi i molimo. Znamo kome pripadamo i kod koga su ključevi naših života. Bog vas blagoslovio. Mir Kristov nek je s vama.Radno vrijeme .... Utorak - subota ( 9:00 - 18:30) telefon 01 400 41 38 .... >>> NADOLAZEĆA PUTOVANJA >>>Međugorje - 20. – 22.3.2020 ... 3.-5.4.2020 Cvijetnica ... 1. – 3.5. Ukazanje vidjelici Mirjani ... 29. – 31.5. Duhovi>>>Žetale 28.3. duhovna obnova i pojedinačna molitva - vlč Ciril Čus >>> Hodočašće u Šurkovac (BiH), raspored i datume pogledajte u događanjima ( inaće svake subote i nedjelje osim ako fra Ivo nije u župi) >>> Hodočašće u Padovu putevima sv.Antuna (Ita) 2020 -- 25.4. -- 6.6. -- 26.9. -- 24.10. >>> Molitveni ponedjeljak - Žetale - vlc. Ciril Čus >>>Generalski stol - vlč Ivica Tolla - svaki četvrtak i prvi petak u mjesecu >>> Malinska - vlč Zlatko Sudac - uskoro datum >>> Vrbovsko - Duhovna obnova - don Josip Radić - svaka zadnja nedjelja u mjesecu (molitveni program je identičan kao u Polaći, ali puno bliže iz Zagreba)

Cilj – zadovoljan putnik.
O nama, vrlo kratko i jednostavno.
Obiteljska tvrtka koja se bavi organizacijom putovanja na hodočašća i duhovne obnove od 2012. godine.

Prva hodočašća usmjerili smo prema Šurkovcu u Bosni i Hercegovini kamo hodočastimo svake subote i nedjelje
na duhovne obnove kod fra Ive Pavića. Sa navedenih susreta uvijek smo se vraćali obogaćeni radošću i mirom u duši,
te smo znali da isto želimo omogućiti što većem broju ljudi.

Kako je tijekom vremena interes među našim prijateljima rastao i za putovanja na hodočašća u druga svetišta, nastavili smo s realizacijom hodočašća u Međugorje, te Padovu. Svi ti susreti uvjerili su nas u bitnost obiteljskog druženja i susreta u molitvi. Shvatili smo da osim molitve želimo našim prijateljima omogućiti i dan obiteljskog druženja na plažama naše divne obale plavoga Jadrana. Bilo je jasno da želimo osigurati druženje u lijepim i mirnim ambijentima u kojima mogu uživati i djeca i roditelji i bake i djede. Počeli smo s jednodnevnim izletima u Crikvenicu, Selce i Novi Vinodolski i vraćali se kući povezaniji nego smo to bili prije putovanja. Još smo jednom druženjem obogatili svoj život.

Danas već petu godinu sa istim žarom i radošću u srcu putujemo na hodočašća i duhovne obnove, te uz njih organiziramo i povremene izlete u Budimpeštu, kao i predivan advent u Austriji.

Idu svi, zašto ne biste i Vi.
Pridružite nam se i postanite član naše velike obitelji!

Dobro došli!

Facebook